blog-post-img-333

Facebook are 751 milioane de utilizatori activi pe mobil

Facebook a avut 751 de milioane de utilizatori activi pe mobil la sfârşitul lunii martie 2013, cu o creştere de 54% faţă de perioada similară a anului trecut. În ansamblu, Facebook a avut 1.11 miliarde de utilizatori activi lunar în primul trimestru, o creştere cu 23% faţă de anul trecut.

Veniturile din publicitatea de mobil reprezintă 30% din veniturile totale ale Facebook, în condiţiile în care, trimestrul anterior au reprezentat doar 23% din venituri.

Cum ne afectează pe noi aceste statistici?

Ne avertizează încă o dată de importanţa pe care trebuie să o acordăm adaptării oricărei activităţi de promovare sau comunicare mediului mobil. Ignorând conturile robot sau duplicatele, trebuie să înţelegem că targetul nostru de comunicare se mută pe mobil – vorbim aici de smartphone sau tabletă – prin urmare nu ne dorim sub nici o formă să fim mai lenţi decât el în această tranziţie. Www-uri adaptate pentru telefoane sau tablete, comunicare concisă – tip SMS, accent pe imagini de foarte bună calitate – toate acestea ar trebui să devină reguli pentru orice companie/agenţie.

Mădălina Băisan 20 posts

Creativ de inspiraţie. Militantă a eficienţei în advertising. Auto-perfecţionistă.

No Comments

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

* Comments first need to be approved to show in this post.