Ideea acestor cursuri a venit pe fondul unei cereri tot mai ample din partea clienţilor şi nu numai. Am 7 ani experienţă în domeniul web design-ului şi online marketing-ului şi îmi place să vorbesc cu pasiune despre tot ceea ce am învăţat în acest timp. Prin urmare am decis să îmi iau atestatul de formator şi să pregătesc o suită de pachete de training.

Aceste traininguri sunt adresate celor care lucrează în domeniu, vor să-şi lărgească aria de competenţe sau vor să îşi lanseze afacerile în mediul online. Pentru companiile care vor să îşi pregătească proprii marketeri pot organiza cursuri in-house, pliate propiilor nevoi de informare. Cursurile durează între 6 şi 16 ore în funcţie de nivelul de complexitate şi de asemenea pot fi cumulate ca şi conţinut. Pentru orice fel de întrebări sau pentru programarea unui astfel de curs mă puteţi contacta pe email madalina.baisan[@]eriso.ro.

Bazele internet marketingului: 15 întrebări şi răspunsuri

Acest training este conceput pentru a oferi răspunsuri tuturor celor care au hotărât să apeleze la beneficiile internet marketingului pentru brandul, produsul sau serviciul pe care îl promovează. Fie că vorbim de novici sau de marketeri, structura cursului este concepută în aşa fel încât să evidenţieze noţiunile de bază necesare activării în domeniu.

Social media marketing: de la strategie la implementare

Acest curs de formare se adresează în primul rând utilizatorilor de social media care au nevoie de o mai bună înţelegere a strategiilor şi a celor mai bune metode de aplicare a acestora. Participanţii pot fi marketeri, manageri, profesionişti de PR, editori şi administratori de cont. Pentru acest curs este nevoie să dispuneţi de un laptop şi WiFi activat.

Internet marketing pentru start-up-uri

Dacă trainingul de Baze ale internet marketingului este unul care curpinde informaţii generale, cel pentru start-up-uri are avantajul de a fi orientat către domeniile de activitate specifice ale participanţilor la curs. La înscriere trebuie doar să specificaţi domeniul de activitate al noii afaceri pe care doriţi să o demaraţi, astfel încât informaţia asimilată să fie pertinentă acestuia, completată de exemple pozitive şi negative elocvente.

Avem un site. Cum îl facem să lucreze pentru noi?

Acest training se realizează in-house pentru companii care alocă un departament sau un grup dedicat de persoane promovării online. Toată activitatea începe cu o analiză a prezenţei online, a expectanţelor celor implicaţi şi a bugetului alocat. După această analiză se vor prezenta paşii şi informaţiile necesare implementării unei strategii coerente pentru mediul online.

Traininguri personalizate

Se pot realiza şi cursuri la cerere – pe subiecte ca internet marketing, social media, web design, strategie pentru e-commerce.